Prikbord

Nieuws & agenda

Even voorstellen...meneer Joep

Joep
Beste ouder(s), verzorger(s),

 

Ik ben Joep Nelissen, 41 jaar jong en volg sinds twee jaar de PABO aan het NCOI. 


Na mijn studie werktuigbouwkunde te hebben afgerond en enkele jaren te hebben gewerkt als technisch planner bij staalbouw Frijns, ben ik in de horeca gaan werken. Het werken in de horeca heb ik vele jaren met plezier gedaan. Ik werk nog steeds naast mijn studie in Biertaverne de Gouverneur aan de Boschstraat.

 

Mijn droom om onderwijzer aan een basisschool te worden, is echter nooit weggegaan en twee jaar geleden heb ik toch de sprong in het diepe gewaagd. Ik volg een dag per week onderwijs en ook loop ik een dag per week stage aan verschillende basisscholen.

 

Dit schooljaar volg ik mijn stage hier aan Kindcentrum Aloysius. Ik kom iedere dinsdag meedraaien in groep 4 bij juf Lisette, waar ik weer veel hoop te leren over dit mooie beroep. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en verheug me op het werken met de leerlingen en de samenwerking met het team. 


Als jullie meer over me te weten willen komen, stap dan gerust op me af. 


Joep Nelissen 

2 septemberLees verder
Even voorstellen...juf Suzanne

Suzanne
Beste ouders, lieve kinderen,
Ik zal mij even voorstellen, ik ben Suzanne Sinay-Reuvers en zal vanaf komend schooljaar als leerkracht werkzaam zijn op maandag (flexibel in alle groepen) en op vrijdagochtend in groep 3.
Ik vind het bijzonder leuk om bij kindcentrum Aloysius te komen werken, omdat ik hier als kind heb gezeten en ik op de Brusselsestraat ben opgegroeid. De fijne herinneringen hieraan komen allemaal weer terug.

Het is even geleden dat ik zelf voor de klas stond (in Amsterdam en vervangingen in Maastricht) maar het werken met kinderen liep altijd als een rode draad door mijn hele loopbaan. Of dat nu voor de klas was, of vanuit mijn werk in de kunst en cultuursector, educatie stond en staat nog steeds centraal. Naast mijn werk als juf, ben ik werkzaam als intermediair cultuureducatie bij Pit Cultuurwijzer (SCHUNCK in Heerlen), en vind ik het heel belangrijk dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Daar zal ik mij altijd voor inzetten.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit: wandelen, terrasjes, uit eten, naar de film, het theater en gezellig samen met mijn man en twee dochters van 4 en bijna 2 leuke dingen doen.

Ik kijk er naar uit om te beginnen. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Groetjes, juf Suzanne 

2 septemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren