Prikbord

Even voorstellen...meneer Joep

Joep
Beste ouder(s), verzorger(s),

Ik ben Joep Nelissen, 41 jaar jong en volg sinds twee jaar de PABO aan het NCOI.

Na mijn studie werktuigbouwkunde te hebben afgerond en enkele jaren te hebben gewerkt als technisch planner bij staalbouw Frijns, ben ik in de horeca gaan werken. Het werken in de horeca heb ik vele jaren met plezier gedaan. Ik werk nog steeds naast mijn studie in Biertaverne de Gouverneur aan de Boschstraat.

Mijn droom om onderwijzer aan een basisschool te worden, is echter nooit weggegaan en twee jaar geleden heb ik toch de sprong in het diepe gewaagd. Ik volg een dag per week onderwijs en ook loop ik een dag per week stage aan verschillende basisscholen.

Dit schooljaar volg ik mijn stage hier aan Kindcentrum Aloysius. Ik kom iedere dinsdag meedraaien in groep 4 bij juf Lisette, waar ik weer veel hoop te leren over dit mooie beroep. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en verheug me op het werken met de leerlingen en de samenwerking met het team.

Als jullie meer over me te weten willen komen, stap dan gerust op me af.

Joep Nelissen

Schoolwebsite door SchouderCom