Prikbord

Nieuws & agenda


Even voorstellen...juf Suzanne
2 september

Suzanne
Beste ouders, lieve kinderen,
Ik zal mij even voorstellen, ik ben Suzanne Sinay-Reuvers en zal vanaf komend schooljaar als leerkracht werkzaam zijn op maandag (flexibel in alle groepen) en op vrijdagochtend in groep 3.
Ik vind het bijzonder leuk om bij kindcentrum Aloysius te komen werken, omdat ik hier als kind heb gezeten en ik op de Brusselsestraat ben opgegroeid. De fijne herinneringen hieraan komen allemaal weer terug.

Het is even geleden dat ik zelf voor de klas stond (in Amsterdam en vervangingen in Maastricht) maar het werken met kinderen liep altijd als een rode draad door mijn hele loopbaan. Of dat nu voor de klas was, of vanuit mijn werk in de kunst en cultuursector, educatie stond en staat nog steeds centraal. Naast mijn werk als juf, ben ik werkzaam als intermediair cultuureducatie bij Pit Cultuurwijzer (SCHUNCK in Heerlen), en vind ik het heel belangrijk dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Daar zal ik mij altijd voor inzetten.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit: wandelen, terrasjes, uit eten, naar de film, het theater en gezellig samen met mijn man en twee dochters van 4 en bijna 2 leuke dingen doen.

Ik kijk er naar uit om te beginnen. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Groetjes, juf Suzanne 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren